lunes, 10 de agosto de 2015

"Les Casetes" van de campament

El grup de "les Casetes" desprès de tres anys junts amb la mateixa mestra Isa ,s'acaba el cicle d'infantil i per acomiadar-se van de campament tots junts on conviuran i viuran experiències tots junts que recordaran molt de temps.
Tan sols arribar descobreixen l'espai i les instalacions; desprès realitzaran uns tallers i abans de dinar es refresquen a la piscina del camping. Desprès de dinar varen descansar en els tipis ,  jocs de taula o pintar fins que a mitja tarda varen disfrutar d'una ginkana fins anar a berenar i nedar. Abans d'anar a sopar es dutxaren i desprès de sopar jocs de llum i històries i cançons d'indis en gran grup.
Cada tribu va al seu tipi amb el seu cap indi= cada petit grup de companys anirà a dormir al seu tipi amb la mestra encarregada del grup.
Al dia seguent pel matí anaren a esmorzar,  recolliren les coses personals, anaren a refrescar-se a la piscina fins el moment de colocar-se tots els elements elaborats en el tallers (tot relacionat amb el indis; projecte d'investigació fet a l'aula) : cinta de cap, collaret, camiseta de grup.
Ha set una gran experiència; és un gran grup i ja acaben infantil....






 varen poder experimentar i disfrutar del telescopi que varen comprar amb els euros aconseguits amb la seva empresa "Bones Olors"

No hay comentarios:

Publicar un comentario