martes, 25 de noviembre de 2014

FESTES DE SANT CARLES

Amb motiu de les festes del nostre poble l'escola ha dut a terme un projecte d'investigació del nostre entorn. Nosaltres, els d'infantil, hem descobert els animals. Els cocodrils han investigat els animals de la mar, els camins els de la terra i les casetes els de l'aire. Les principals activitats que hem dut a terme relacionades amb el tema han estat:

1. Els Cocodrils han convidat a Tamara, una gran pintora que viu a Eivissa. Ens ha ensenyat a pintar animals del fons del mar a partir de taques d'aquarel.la.

2. Els Camins han volgut estudiar els caragols a partir de la tardor i de les feixes de Sant Carles. Tots junts han creat un terrari amb caragols.

 


3. Les Casetes han investigat les diferents aus que volen pel nostre entorn a partir de les plomes que s’han anat trobant.


Com a cloenda de totes les investigacions realitzades a l’escola, s’ha dut a terme una exposició a l’entrada del centre.
          

 Per celebrar tots junts el dia de Sant Carles (4 novembre) es va anar a passar el dia al poble. Varem fer jocs tradicionals, menjarem xocolata i varem gaudir de l’actuació de Cachirulo.




             

1 comentario: